Politie onderzoekt straatroof: getuigen gezocht

zondag 1 januari 2017

Apeldoorn - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op de Laan van Erica in Apeldoorn op zondag 1 januari rond 02.30 uur.

Een moeder (46) en haar dochter van 12 (beiden uit Apeldoorn) fietsten daar en werden op een gegeven moment ingehaald door een man die een pistool (of iets wat daar op leek) op hen richtte en vervolgens aan de tas van de vrouw trok. Hierdoor kwam de vrouw en de dader ten val; mevrouw liet niet los en de dochter sprong boven op de dader. Toen deze weer dreigende woorden sprak, liet de moeder de tas los, waarop de dader de wijk De Maten invluchtte. 

Passanten in een auto stopten en ontfermden zich over de slachtoffers. De moeder moest in het ziekenhuis aan verwondingen aan haar hand worden geholpen.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft nog in de omgeving gezocht naar de dader maar zonder positief resultaat. Als u informatie heeft of iets gezien of gehoord heeft dat ons kan helpen in ons onderzoek,  bel dan met de politie op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, belt u met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2017000549

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ugchelen | 112 alarmeringen Ugchelen | Goedkoop Tanken in Ugchelen | Supermarkten in Ugchelen | Weerbericht Ugchelen